fbpx

Tavaszi divat

Nyakpánt, halásznadrág, csípőfazon? Helló tavasz, helló 2000-es évek! Igazán örülhetnek azok, akik kedvelték a 22 évvel ezelőtti divatot, ugyanis az elmúlt hónapok divatbemutatóin több retró trendet megfigyelhettünk. Előfordulhat természetesen, hogy egyeseknek nem csillan fel elsőre a szemük a kirakatokban a régmúlt fazonját látva, de szinte észrevétlenül becsordogál a hétköznapjainkba és szép lassan leváltja a jelenlegi trendeket.

A nyakbakötős ruha és top kifejezetten kényelmes darabnak ígérkezik, ráadásul előnyös szinte mindegyik alkattípusnál. Ezzel ellentétben a halász, azaz a háromnegyedes nadrág nem mindenki számára nyújt előnyös megjelenést. Ezt a darabot főképp a magasabb, oszlop alkatú lányoknak ajánljuk. Nem csak a nadrág hossza nőtt, de a szoknyáé is. Újra divat a midi, főképp pliszírozott kivitelben. De azok se csüggedjenek, akik szeretnek combot villantani, ugyanis az ultramini fazon sem megy ki a divatból.

Ha már a 2000-es évekig visszamentünk, akkor köszönthetjük a 90-es évek neon divatját. Az eltérő extrém színkombinációktól a letisztult pasztell árnyalatokig mindenki megtalálja a hozzá legközelebb állót. A fekete és fehér kedvelői is örülhetnek, ugyanis minkét árnyalat megállja a helyét a melegebb hónapokban. A pompázó színek mellett játékos minták lepik el a textúrákat. Találkozhatunk gombákkal, az óceán világát tükröző mintákkal és a szokásos csíkos, pöttyös, geometria, valamint a virágos darabokkal.

Rojtok mindenhol, ruhán, cipőn, táskán, ékszeren. Ha szereted a játékos ruhadarabokat, akkor van egy jó hírünk! Most kifejezetten divatos megjelenést biztosít, ha az ,,outfited” több rojtos darabot rejt.

Textúrát tekintve a fényes és az áttetsző anyagokkal tuti nem lősz mellé, és ha igazán trendi szeretnél lenni, akkor hálós darabokat is viselj a tavaszi hónapokban!

Ha bizonytalan vagy, hogy mi az, ami előnyös számodra és melyik alkattípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist), jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben pár csajos óra keretén belül felöltöztetlek, és kiváló ötletekkel látlak el! További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

Dr. Halmainé Ágoston Bettina
Stylist-Háda