fbpx

Tavaszi kiegészítő trend

Te mivel dobod fel a szetted?

A tavaszi trendet már kiveséztük, de nézzük milyen darabokkal dobhatod fel az ,,outfited”. Egy túlméretezett ,,oversized” zakóhoz mindenképp kis méretű ,,clutch” vagy övtáskát párosíts! A kisméterű táskafazonok átveszik az irányítást, váll, öv és kézi kivitelben. A válltáska variációk megjelennek hosszú és rövid lánccal is.

A sárga nemcsak a ruhák egyik kedvelt árnyalata, de idén ez a szín egyik kedvenc kiegészítőnkön kapott nagy hangsúlyt, ami nem más, mint a táska. Olyannyira, hogy a tavaszi divatbemutató kifutóján többször megjelenő darab volt, a többi extrém árnyalat mellett.

Rojt, rojttal. A 70-es évek hippi korszakában elterjedt rojtos fazon, idén a táskáinkon kap nagy szerepet, így szettünk igazán extravagáns összképet alkothat. 

Egy év alatt az arcmaszk már megszokott darabbá vált, így igyekezz a szettednek megfelelőt választani, hisz ez is mára a divat része! Fontos, hogy mindig legyen otthon egy ,,basic” fekete, hiszen az mindenhez passzol.

A 60-70-es években elterjedt fejkendő a tavaszi trend egyik meghatározó darabja lesz. Alkalmazz különböző megkötési variációkat és válogass kedvedre a színek és minták között!

A ,,bucket hat” fazonú sapka már régen volt divatban, idén tavasszal viszont egyszínű, állatmintás és skótkockás változatban is megállja a helyét.

Bizsuk tekintetében a szettünk és egyéniségünk alapján válasszunk fülbevalót, nyakláncot vagy karperecet. Ami most igazán hóditani fog, az a haslánc visszatérése lesz.

Ha bizonytalan vagy, hogy mi az, ami előnyös számodra és melyik alkattípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist), jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben pár csajos óra keretein belül felöltöztetlek, és kiváló ötletekkel látlak el! További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

Dr. Halmainé Ágoston Bettina

               Stylist-Háda