fbpx

Tavaszi trend 2021

Túlméretezett ruhák, buggyos ujjak, fehér csizma.
Nézzük mit hoz a 2021-es tavaszi trend!

Noha a 2020-as év csendes volt a divatvilág számára, ez az év mégis komoly, merész és stílusos formaterveket mutatott be számunkra. A tavaszi trendről szóló divathetekben rengeteg olyan stílusjegyet láthattunk a színpadon, melyek az elmúlt évtizedek legbefolyásosabb darabjain jelentek meg.

FAZON:

A 80-as évek ihlette ,,boyfriend” fazon, idén a túlméretezett blézer jegyében köszön vissza. Viselj minél nagyobb és minél szélesebb vállú fazont belőle. Remekül párosítható elegáns és sportos szettel és akár még tavaszi kabát helyett is viselhető. Végérvényesen visszatér a trapéz és a bőszárú nadrág. Eddig csak beszivárgott az előző szezonok trendjeibe, de a ,,fast fashion” üzletek polcain idén teljesen átveszik az uralmat ezek a fazonok. Ha alkatod engedi, akkor válassz nagy zsebes variációt belőle!

SZÍNEK:

A pasztell és fagylaltszínek kedvelői örülhetnek. Egy hűvös mentazöld a puha levendulalilával a legjobb kombináció. Az idei másik két felkapott szín a sárga és a tevebarna. Ezek együtt remek párost alkotnak és külön-külön is megállják a helyüket. Viselj néha ,,monochrome outfittet”, máskor pedig tündökölj a szivárvány minden árnyalatában!

MINTÁK:

Népi ihletésű darabok, absztrakt egyedi megoldások. Egy finom hímzés, egy bonyolult kárpitminta, egy elvont festményre emlékeztető ábrázolás, mind egyedi és stílusos megjelenést biztosít. Kombináld ,,basic” darabokkal, vagy legyél extravagáns és válogass az ütősebb ruhadarabok közül! A csíkos minta idén sem hagy cserben minket, ezért bátran viseld!

TAVASZI KEDVENC:

Fehér csizma és fehér zokni. Ezt a párosítást mindenképp szerezd be, ha nem akarsz lemaradni a divatkövetők táborából, ugyanis ezek a tavasz legmeghatározóbb összeállítása!

Ha bizonytalan vagy, hogy mi az, ami előnyös számodra és melyik alkattípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist), jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben pár csajos óra keretein belül felöltöztetlek, és kiváló ötletekkel látlak el! További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

Dr. Halmainé Ágoston Bettina

               Stylist-Háda