fbpx

Te már tudod, miben töltöd a karácsonyt?

Mindannyiunk egyik kedvenc ünnepe a meghitt és szeretetteljes Karácsony. Ilyenkor összejön a család és közösen eltölt egy kellemes estét egy jó vacsora vagy ebéd kíséretében.

Sokunknak fejtörést okoz, hogy az általában otthon töltött ünneplésnél mégis mit húzzunk magunkra?

 Az ügyfeleim körében mindig azt szoktam hangoztatni, hogy hiába otthon vagy épp valamelyik családtagunknál van a családi rendezvény, mindig adjuk meg a módját és öltözzünk az alkalomhoz illően! Elsősorban magunk miatt, hiszen egésznap sütöttünk, főztünk, ennyi kijár nekünk! Másodsorban pedig a fotók kedvéért, amit szívesen visszanézünk majd pár év elteltével.

Ilyenkor a ház is ünnepi díszben pompázik, nekünk is érdemes hasonló ruhákba bújnunk!

Milyen színek teszik hangulatossá az ünnepet?

Az arany és ezüst árnyalatok tipikus karácsonyi hangulattal rendelkeznek, de egy letisztultabb zöld vagy piros ruha is megteszi a hatását.

Ha karácsonyi minta van a ruhánkon, azzal biztosan nem nyúlunk mellé.

Milyen kiegészítőt válasszunk?

Ha a ruhánk anyaga és fazonja letisztult, akkor mindenképp dobjuk fel egy statement nyaklánccal vagy egy gyönyörű fülbevalóval.

Ha a ruhánk önmagában is feltűnő, akkor visszafogottabb kiegészítőket párosítsunk hozzá.

Ha bizonytalan vagy, hogy mi az, ami előnyös számodra és melyik alkattípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist), jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben pár csajos óra keretein belül felöltöztetlek, és kiváló ötletekkel látlak el! További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

Ágoston Bettina Stylist-Háda