fbpx

Téli divatbakik

A legtöbb nő szeretne divatosan öltözködni és úgy megjelenni, hogy kitűnjön az átlag soraiból. Ez remek dolog, sokan viszont gyakran abba a hibába esnek, hogy óriási divat bakikat követnek el a szettjük készítése közben. Lássuk, mik azok a dolgok, amikre jó, ha odafigyelsz:

TÉLI VASTAG LEGGINGS

A leggings önmagában is horror, ha egy rövid felsővel párosítjuk a cellulitos lábakat/feneket tekintve, ugyanis minden hiba azonnal megmutatkozik. Egy hosszított tunikával viszont kényelmes választás a nehezebb napokon.

 

SPORTOS PUFIDZSEKI MAGASSARKÚVAL

Sokan nem figyelik a kabátválasztást, pedig elég kiábrándító egy csinos business szett egy sportos pufi kabáttal. Ezekhez inkább vászonkabátot alkalmazzunk.

A RUHA HOSSZA KABÁT ALATT

Nagyon fontos, ha ruhát vagy szoknyát veszünk fel, a kabátunk hossza vagy hosszabb legyen, derékig érjen. De semmiképp ne lógjon ki a szettünk, mert az nagyon csámpás tud lenni.

POÉNOS ÁLLATFEJES SZŐRMESAPKÁK

Vicces állatfejes sapkákkal találkozhatunk különböző üzletekben, ami tökéletes egy laza korcsolyázós programra, de akármilyen meleg, egy komolyabb eseményre semmiképp ne húzzuk a fejünkbe.

KABÁT ALÁ TUSZKOLT SZŐRMEMELLÉNY

A szőrmemellény inkább tavaszi, divatos viselet, mintsem egy télikabát alá tuszkolt darab, ami ráadásul még kövérít is.

ÓRMÓTLAN SZŐRÖS KIEGÉSZÍTŐK

A szőrmével ellátott csizmák és a bokára, csuklóra helyezett szőrmék, azonnal felhívják a figyelmet a rövidebb/vastagabb végtagokra. Csak nagyon magas vékony lányoknak ajánlott.

TÚLMÉRETEZETT KABÁT

Az oversized kabát divat, de ne keverjük a nagy mérettel, ugyanis a szabások nem ugyanoda kerülnek, mint egy méretünknek megfelelő oversized darabnál.

TÚLZOTT OVERSIZED

Ha ezt a trendet választjuk, ügyeljünk arra, hogy ne legyen trampli a kinézetünk, vagyis a szettünknek ne a teljes egésze legyen oversized.

CSIZMAVÁLASZTÁS

Nagyon fontos a tökéletes csizmaválasztás, ugyanis ha túl bő, nem mindenkinek előnyös, illetve a hossza sem mindegy, hogy hol vágja el a lábunkat.

TÁSKAPÁROSÍTÁS

A téli lookoknál nagyon figyeljünk arra, hogy a táskánk is passzoljon a szezonhoz.

Ha bizonytalan vagy, hogy mi is az, ami előnyös számodra és melyik alkattípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist) jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben, pár csajos óra keretein belül felöltöztetlek, és kiváló ötletekkel látlak el.

További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

 Ágoston Bettina Stylist-Háda