fbpx

Téli kiegészítő trend

Milyen kiegészítőket viselj a hidegebb hónapokban?

Attól még, hogy felkerül a nagykabát, ekkor se feledkezzünk meg a kiegészítők használatáról, ugyanis remekül képes feldobni az adott szettünket!

Öv
Akár a kabáton, akár a kabát alatt viselve is remekül kiemeli a derekadat és divatos megjelenést biztosít. Légy bátor és az egyszínű ruhádhoz válassz mintás övet!

Pelerin, sál, poncsó
A tél legfontosabb kiegészítői. A sállal remekül játszhatsz, viselheted a válladon, a nyakad körül, félig a fejre tekerve, és ha irodában dolgozol, akkor napközben akár a derekadat is melegítheti. A pelerin és a poncsó darabok remek rétegezést biztosítanak. Ha nem elég vastag a kabátod, akkor viselj felette egy pelerint, amire helyezz egy övet! Máris divatos és meleg szetted lesz.

Kalap, sapka, fülvédő
Találd meg a stílusodhoz legalkalmasabb kiegészítőt, ami a hidegben a fejedet is melegíti! Hidd el, neked is kellemesebben telnek majd a téli hónapok! Ami jó hír, hogy mindhárom alternatíva megtalálható elegáns és laza kivitelben is.

Ékszerek
Ne feledkezzünk meg a nyaklánc, karkötő és fülbevaló viseletéről sem! Az ékszer mindig öltöztet és életet lehel a ruhába.

Zokni, bokamelegítő
Meleg, divatos és segít megelőzni a felfázást. Tökéletes választás egy bokanadrághoz, egy miniszoknyához vagy téli rövidnadrághoz.

Kesztyű
Kötött, bőr, pamut vagy zsenília. Mindegyik viselése kellemes a fagyos hidegben, arról nem is beszélve, hogy tökéletes kiegészítője lehet sapkánknak és kabátunknak!

Ha bizonytalan vagy, hogy mi az, ami előnyös számodra és melyik alkattípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist), jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben pár csajos óra keretén belül felöltöztetlek, és kiváló ötletekkel látlak el! További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

Dr. Halmainé Ágoston Bettina
    Stylist-Háda