fbpx

Téli trend

A hideg hónapokban előkerülnek a vastagabb ruhadarabok, a melegebb anyagok és az egyedi harisnyák, zoknik. Ha elég kreatívok vagyunk, akkor a réteges öltözködés számunkra gyerekjáték lesz. Érdemes inspirálódni a divatposztok segítségével, majd próbálkozni az ,,outfitek” kombinálásával. Például egy adott kardigán vagy poncsó több különböző stílusú szett része lehet, így kihasználhatóbbá válik.  Az őszi trendszínek a téli hónapokat is végig kísérik. Drámai piros, vörös, elegáns bézs, cappuccino, amaretto, hideg kék és zöld árnyalatok, valamint a púder rózsaszín is divatszín idén.

A ,,teddy” bunda az idei legnagyobb kabátrend, de aki a pufidzsekiket kedveli, az se csüggedjen, ugyanis találkozhatunk ,,maxi”, ,,oversized”, ,,A” vonalú, egyenes szabású  és rövid fazonokkal is. Amíg pedig nem köszönt be a fagyos tél, addig az őszi kabátunkat is vastagíthatjuk poncsó ráhelyezésével. Ilyenkor érdemes derékra övet helyezni, mely nem csak divatos, de rögzíti a két anyagot egymáshoz.

Ha elegáns szeretnél lenni, de nagyon fázós vagy, akkor válassz vastag anyagból készült kosztümöt és blúz helyett kötött garbót viselj hozzá!

A kordbársony, a bőr és a farmer azok az anyagok, amik meleget biztosítanak és vagány lehetsz viselésükkel.

Ahogy ősszel is fontos szerepet töltött be a kocka minta, úgy télen sem lesz ez másképp. Kockás nadrág, szoknya, kabát, ruha és pulcsi. Bármelyiket is választod, trendi leszel!

Közeleg az ünnepi hónap a december, amikor a csillogás és a pompa váltja fel a hideg szürke hétköznapokat. Épp ezért tanácsos már most elkezdeni gyűjteni fényes, csillogós, flitteres darabokat!

Ha bizonytalan vagy, hogy mi az, ami előnyös számodra és melyik alkattípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist), jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben pár csajos óra keretén belül felöltöztetlek, és kiváló ötletekkel látlak el! További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

Dr. Halmainé Ágoston Bettina
Stylist-Háda