fbpx

Téli trend 2022-2023

Az idei hideg szezonban arra törekedtek a tervezők, hogy mindenki lépjen ki a komfortzónájából! Különleges anyaghasználat és extrém szabásvonalak jellemzik az évszak divatját és ahogy az őszi trendben rengeteg szín dominált, úgy a tél is kedvez számunkra színek tekintetében.

Nézzük, mik azok a darabok, amelyek mindenképp a gardróbod részét kell, hogy képezzék a téli hónapokban:

Fehér ing: A divathetek kifutóinak egyik alapdarabja volt a fehér ing. Tökéletes nadrággal, szoknyával párosítva, de igazán divatos, ha ruha, ,,crop” pulcsi vagy kardigán alatt viseled! Válassz nagy galléros és puffos ujjú darabokat!

Farmer és bőr: Régi anyagok új köntösben. Mindenképp szerezz be egy-egy divatos szabásvonalat ezekből az anyagokból, melyeket több szettnél is tudsz majd alkalmazni!

Extrém villantások: Villants vállat, combot, csípőt, hátat vagy épp derekat! A kivágott darabok adják idén a fűszerét a téli trendeknek.

Csillogós, fényes darabok: Erről nagyrészt mindenkinek a szilveszter és a karácsony jut eszébe, de álljunk csak meg egy kicsit! Gondold újra és kombináld hétköznapi viselettel! A tervezők is azt vallják: az már a múlt, hogy a csillogást a naplemente utánra kell tartogatni!

Műszőrme: Kiegészítésként itt-ott vagy egy maxi kabát tekintetében. A lényeg, hogy minden mennyiségben divatos alapja a téli ,,outfitnek”.

Fűző és macskaruha: A fűző kedvelői örülhetnek, ugyanis idén visszatér divatba a szexi fűző alkalmazása. Dobd fel egyszerű ,,basic” felsőd egy fűzővel vagy viselj egy vagány testhezálló overált és légy te az idei divatikon!

Ha bizonytalan vagy, hogy mi az, ami előnyös számodra és melyik alkat vagy színtípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist.dancer), jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben pár csajos óra keretén belül felöltöztetlek, és én kiváló ötletekkel látlak el! További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

Dr. Halmainé Ágoston Bettina
Háda-Stylist