fbpx

Téli trend 2023-2024

Az őszi trendekre építve készülünk a hideg évszakra, így az ősz által avanzsált divatos darabok kisebb rétegezéssel remekül helytállnak az téli gardróbunkban is. 

A lezser sportos ruha kedvelői örülhetnek, mert a bőszárú nadrágok nemhogy trendben maradnak, de bőségüket a nagy zsebekkel fokozták a tervezők.
Ugyanez elmondható a túlméretezett sziluettekről, amik még mindig erősítik a divatos megjelenést.

👉 Tipp: Ha fokozni szeretnéd az összképet, akkor válassz nagyító hatást keltő textúrákat, mint a latex, műbőr vagy kordbársony!

Pliszírozott anyaghasználat és ráncok mindenhol! Ha kedveled a csajos lágy megjelenést, akkor ezeket a darabokat mindenképp építsd be az ,,outfitedbe”!

👉 Tipp: A ráncok és redők kavalkádját már csak egy masni tudja fokozni.  😉

,,Power dressing”: A sikeres, erős nők öltözéke. Főképp az üzleti életben uralkodó női kosztümök és ceruzaszoknyák jellemzik.
A 80-as években terjedt el ez a kifejezés, amikor a dolgozó nők már az üzleti és politikai életben is jelen voltak.
Ez a férfidivat ihlette megjelenés a szezon egyik legkiemelkedőbb trendje.

👉 Tipp: Fokozhatod az összképet további maszkulin jegyekkel: Köss fel egy nyakkendőt, vagy viselj bővebb zakót a szettedhez!

Trendszínek

Szürke szürkével nemcsak a szürke hétköznapokon!
A ,,monochrome” már jó ideje trendben van, de a téli fashion hétvégéken is a szürke árnyalat jelent meg a legtöbbször. 

👉 Tipp: ,,Monochrome” öltözetedet feldobhatod azonos árnyaltú kiegészítőkkel is, mint például egy hajráf, hajcsat, ékszer, cipő vagy táska.
A nyerő megjelenés garantált lesz!

A szürke mellett a piros az évszak legkedveltebb színe a trendelőrejelzés alapján, amely az önkifejezésre ösztönöz.
A klasszikus tónusok is természetesen megjelennek és velük ellentétben az élénk feltűnő árnyalatok, mint a vörösnarancs, rose violet, sugárzó sárga és karalábézöld.

Ha bizonytalan vagy, hogy mi az, ami előnyös számodra és melyik alkat vagy színtípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist.dancer), jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben pár csajos óra keretén belül felöltöztetlek, és kiváló ötletekkel látlak el! További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

Dr. Halmainé Ágoston Bettina
Háda-Stylist