fbpx

Újra utazhatunk! Mit pakolj be a nyaralásra?

Hosszas várakozás után végre eljött újra az az időszak, mikor külföldre, vagy meglátogathatjuk kedvenc wellness központunkat is. Ilyenkor jön mindig a fejtörés, hogy mégis miket vigyünk magunkkal, hogy praktikus is legyen de ne foglaljon sok helyet a bőröndben.

Nézzünk pár tippet, amiket érdemes figyelembe venni a pakolás során:

-Mindenképp úgy állítsd össze otthon az általad viselt ,,outfitek” részeit, hogy ezeket egymással is tudd variálni és egy-egy darabból kettő-három, vagy akár több szettet i készíthess! Ajánlom, hogy pár minta nélküli ,,basic” darabot is csomagolj be, hogy megkönnyítsd a dolgod!

-Mivel az időjárás nem mindig kiszámítható, így érdemes készülni egy kardigánnal vagy egy divatosabb dzsekivel, amit bármikor magadra tudsz kapni, ha lehűlne a levegő. Ezt nem is szükséges becsomagolni a bőröndbe, érdemesebb kézben, vagy derékra kötve magaddal vinni, így nem foglal sok helyet. Azt mindenképp tartsd szem előtt, hogy a választott darab stílusa passzoljon sportos és elegánsabb viselethez is!

-Egy világos nyári ruha is alap tartozéka a nyári ruhatárnak. Ami pedig semmi képpen sem hiányozhat, az egy kis fekete koktélruha. Akár egy étterembe mész, esetleg bulizni vagy különleges eseményre mindig jól fog jönni.

-Mindenképp készülj legalább három bikinifelsővel és három alsóval, amiből egy legyen egyszínű, így nyugodtan kombinálhatod és három szettből máris legalább hat félét varázsolhatsz!

-Érdemes fürdőruhát is vinni magaddal, amit a strandon és az utcán felsőruházat szettjeként is tudsz majd viselni, amivel szintén bővítheted az ,,outfitek” számát.

-Lábbeli választásnál készülj egy strandpapuccsal, egy kényelmes és divatos szandállal, valamint egy sportos, szintén kényelmes cipővel!   

-Ne felejtsük ki a kiegészítők sorából a táskát sem. Ezt vihetjük otthonról is, ha van, de a nyaralóhelyek környéki boltokban is bőven van választék. Ezt vihetjük magunkkal a strandra de akár kirándulás alkalmával is.

 Ha bizonytalan vagy, hogy mi az, ami előnyös számodra és melyik alkattípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist), jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben pár csajos óra keretein belül felöltöztetlek, és kiváló ötletekkel látlak el! További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

Dr. Halmainé Ágoston Bettina

               Stylist-Háda