fbpx

Ünnepi outfit kedvező áron

Itt a december, közelednek az ünnepek. Milyen meghitt és örömteli a karácsonyi vacsora, mikor összeül a család és finomabbnál finomabb fogások következnek. Majd épp, hogy letudtuk a karácsonyi forgatagot, máris kezdetét veszi az év búcsúztatása, s az újév köszöntése a szilveszter.

No de mik is azok a ruhák, melyekben ilyenkor illik megjelenni, nézzük csak.

Sajnos manapság az a tapasztalat, hogy már nemcsak a színházakban, operettekben, nem öltöznek ki az emberek, de még egy meghitt ünnepi vacsorán sem, hogy a családnak s az estnek megadják a tiszteletet. Pedig szerencsére már kevés összegért is hozzá tudunk jutni egy csinos alkalmi darabhoz, hisz számos Second Hand található az országban, ahol nemcsak divatos, de minőségi vagy márkás darabokhoz is hozzá tudunk jutni, arról nem is beszélve, hogy egyediek leszünk, hisz nem valószínű, hogy ugyanolyanban jönnek majd velünk szembe a szilveszteri éjszakán. Úgy a karácsony, mint a szilveszter, a családon, ünneplésen és a szereteten túl, a csillogásról, a fennköltségről szól, így ilyenkor nyugodtan elereszthetjük mi is magunkat a ruhánk feltűnőségét tekintve. Felvehettek extrémebb, flitteres, csillogós, kivágott, tüllös, csipkés, darabokat, s egy kiváló kiegészítővel összepárosítva tökéletes lesz az összkép. Decemberben rengeteg alkalmi ruhával találkozattok a Second Hand üzletekben, töredéke áron.

S mi van akkor, ha nem szeretnél költeni, mert a gardróbodban van egy basic ruhád. Akkor is azt ajánlom, hogy a basic darabot is tedd különlegessé egy feltűnőbb kiegészítővel. Arra viszont figyelj, ha a nyaklánc túl nagy, akkor fülbevaló pici és kevésbé feltűnő legyen, s ugyanígy fordítva, mert a túlzott ékszerviselet káoszt is eredményezhet.

Színeket tekintve ilyenkor nyugodtan alkalmazhattok ezüst, arany, roze, piros, fekete árnyalatokat, vagy ezek kombinációit. Ha a ruhád fekete, azt ajánlom, mindenképp vigyél bele egy kis színt, egy öv, bizsu, vagy cipő segítségével. Cipőválasztásnál arra figyeljetek, hogy a bokapántos alkalmi cipők megtörik a láb hosszát, ilyet csak akkor alkalmazzatok, ha a cipő színe beleolvad a harisnya színébe.

S ha már kész az outfit, akkor készítsetek a ruhához illő frizurát, interneten nagyon sok videót találhattok otthon készíthető, egyszerű kontymegoldásokról. Majd egy piros rúzs, vagy egy feltűnő smink tökéletessé teszi az összképet. Ilyenkor a feltűnő műszempillák is megengedettek, melyből szintén találhattok tollas, színes extra méretű és színes variációkat.

Ha bizonytalan vagy, hogy mi is az, ami előnyös számodra és melyik alkattípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist) jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben, pár csajos óra keretein belül felöltöztetlek, és kiváló ötletekkel látlak el.

További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

Ágoston Bettina Stylist-Háda