fbpx

VALENTIN-NAP

A Valentin-napot a hagyomány szerint Szent Bálinthoz kötik, aki a szerelmesek és jegyesek védőszentje. Valentine’s Day ünnepe a 20. század végétől világszerte elterjedt. Bálint napján február 14-én kerül megünneplésre. Ezen a napon, vagy napokban a szerelmespárok közös programot szerveznek. Meghitt vacsora, gyertyafény, wellness hétvége, színházi műsor stb.  Ilyenkor különösképp szeretnénk a párunkat levenni a lábáról és a hétköznapitól csinibb ruhába bújni.

 

Na de mit viseljünk a szerelmesek napján?

Mindenképp tájékozódjunk, hogy párunk hová szeretne vinni minket, mert ez nagyban meghatározza, hogy milyen outfittet viseljünk.

Vizsgáljuk meg milyen alkattípusba tartozunk és ennek a segítségével válasszunk ruhafazont.

Ha vacsorázni megyünk, mindenképp olyan színeket és mintákat viseljünk, ami illik az ünnephez.

Mivel ilyenkor még elég változékony az időjárás, figyeljünk a réteges öltözködésre. (pl. ruhánk alatt viseljünk trikót, vegyünk fel harisnyát és legyen nálunk blézer.)

Valentin-napi színek:

PIROS: A piros a szerelem színe, ha nem is a teljes szetted pompázik ebben az árnyalatban, akkor is jelenjen meg ez a szín valamilyen kiegészítő formájában.

FEKETE: A „kisfekete” mindig kiment a bajból, ugyanis elegáns megjelenést biztosít. Egy basic fekete ruhát is simán feldobhatunk egy-egy kiegészítővel.

PASZTELL ÁRNYALATOK: Bármilyen pasztell elegáns megjelenést biztosít. Fontos: Akkor ne viseld, ha a színtípusodnak nem ajánlott, ugyanis sok embert sápaszt.

Valentin-napi minták:

SZÍV: A szív, akárcsak a piros a szerelem szimbóluma. Ha viseled, hangulatosabbá varázsolja az estéteket.

GEOMETRIAI MINTÁK: Egy geometriai mintás ruha izgalmas lehet, ráadásul alkatunkat tekintve az előnyös testrészeinket kiemeli, míg az előnytelent eltakarja.

RÓZSA: A rózsa, mint virág mindig megjelenik a szerelmesek éjszakáján. A férfiak általában meglepik a szerelmüket egy szál rózsával. Ezt a motívumot nyugodtan alkalmazhatod az adott ruhádon, vagy akár kiegészítőként is megjelenhet a rózsa.

Ha bizonytalan vagy, hogy mi az, ami előnyös számodra és melyik alkattípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist), jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben pár csajos óra keretein belül felöltöztetlek, és kiváló ötletekkel látlak el! További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

Ágoston Bettina Stylist-Háda