fbpx

Valentin napi outfit ötletek

Közeledik a szerelmesek napja, a Valentin nap. Sokan ilyenkor szeretik egyedivé varázsolni az alkalmat és kedvesükkel különleges programot szerveznek. Amíg a fiúk valamilyen közös időtöltéssel készülnek, addig a lányok dilemmában vannak, hogy mit viseljenek a ,,randin”.

Íme néhány tipp, hogy a hétköznapitól eltérőbb legyél:

❤️ Először is próbálj informálódni, hogy tudd milyen alkalomra készülj! Te sem éreznéd jól magad, ha épp alul vagy túlöltözött lennél.

❤️ Ha megvan, hogy mozi, színház, vacsora vagy egyéb más szórakozás, esemény vár rátok, akkor ez alapján válassz elegáns vagy kényelmes, de csinos fazont!

❤️ A piros a szerelmesek színe, így nyugodtan viseld ezt az árnyalatot! Vigyázz, ha ebben a színben leszel, akkor maga a fazon ne legyen kirívó, mert a piros szín egyébként is feltűnő!

❤️ Cuki minták, aranyos szívecskés darabok. Lehetsz bohém, így a ruhádon nyugodtan megjelenhetnek a szerelem jegyei, ha maga a program is extrémebb.

❤️ Készíts egy különlegesebb frizurát és egy hétköznapitól eltérő sminket! Hidd el, te is jobban fogod magad érezni! 😊

❤️ Végezetül ne feszengj, add át magad a szerelmes pillanatoknak és érezd jól magad! A mosoly már fél siker!

Érdemes szétnézned üzleteinkben, ugyanis megannyi szívecskés és piros ruhadarab vár rád! Minden korosztály és mindegyik alkattípus megtalálja a számára megfelelő fazont.

Ha bizonytalan vagy, hogy mi az, ami előnyös számodra és melyik alkattípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist), jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben pár csajos óra keretén belül felöltöztetlek, és kiváló ötletekkel látlak el! További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

Dr. Halmainé Ágoston Bettina
Stylist-Háda