fbpx

Vastag ruhában is csinosan

Bizonnyal mindannyian nagyon várjuk a meleg napokat, pláne így az ünnepek után. Már nincs sok hátra és újra élvezhetjük a tavaszi meleg napsütést. De addig is, hogy jobb kedvünk legyen, íme, néhány divattipp a vastag öltözködéshez:

Hasra hízol, és nem bírod a vastag pulcsikat a felsőtesteden elviselni?

A legjobb megoldás ilyenkor, ha az általad választott vastag felső öltözet pulóver helyett egy kötött kardigán, ami funkciójában is helytáll, ugyanis melegít, és mellette remekül passzol az alma alkatodhoz. Az alma alkatú hölgyeknél mindig nagyon előnyös, ha a hasuk környékén nem húzzák össze a felsőruházatot. Így két oldalt takarják a has környékét és optikailag keskenyebb derékvonalat tudnak elérni.

Combra és fenékre hízol, egy vastag pulcsitól még teltebbnek érzed magad?

Akkor valószínűleg a körte alkatú lányok körébe tartozol. Neked nem is szükséges felülről vastagítanod magad, inkább arra figyelj, hogy a mellre, vagy a vállakra helyezd a hangsúlyt! A te alkatodhoz nagyon csinos lehet egy garbó, magas derekú nadrággal, vagy „A” vonalú szoknyával párosítva. A garbó meleget biztosít és mellméreteidet is növeli.

Arányos a testalkatod, de mégis nagynak érzed magad a vastag ruhákban?

Szerencsés vagy, ugyanis a férfi ideál női alakját kaptad, a homokóra alkatot. Neked a derekad a legkarcsúbb, így minden vastag szettnél arra törekedj, hogy emeld ki a legelőnyösebb testrészed! Erre kiváló választás egy öv használata.

Hosszú, csinos lábaid vannak, de felülről nem érzed tökéletesnek a tested?

Nincs baj, ugyanis a te oszlop alkatodnál a karcsú lábaidra kell a figyelmet terelni. Nyugodtan alkalmazhatsz „oversized” ruhákat, de ha szeretnél csinosabb derekat, akkor vegyél fel rá egy rövidebb kardigánt, vagy kabátot, így máris optikailag karcsúbb derekad lesz! Egy öv is remek megoldást nyújt számodra!

Minden kedves olvasót arra bíztatok, hogy fogadja el önmagát és sokkal magabiztosabb lesz az élet összes területén! Szerencsére minden testalkatnak megvan a hozzá legjobban illő fazon, csak tisztában kell lenni adottságainkkal! 😉

Ha bizonytalan vagy, hogy mi az, ami előnyös számodra és melyik alkattípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist), jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben pár csajos óra keretein belül felöltöztetlek, és kiváló ötletekkel látlak el!

További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

 Ágoston Bettina Stylist-Háda