fbpx

Tavaszi kiegészítő trend

Milyen kiegészítőket viselj tavasszal?

A tavasszal divatos ruhákat, színeket és fazonokat már a múlt havi cikkemben bemutattam, amit erre a linkre kattintva olvashatsz el: https://hada.hu/tavaszi-divat/, azt pedig, hogy milyen kiegészítőkkel bolondíthatod meg az ,,outfited” jelen cikkemből megtudhatod.

Gyöngy-gyönggyel: Igen, a gyöngyös megoldások abszolút kiemelik akár a ,,basic” ruhádat is. Viseld hajdíszként hajráfon/hajcsaton, ékszerként a fülbevalódon/nyakláncodon/karpereceden vagy a szandálod/öved dekorációjaként.

,,Bucket hat” kalapok: Ez a fazon már tavaly is sikereket aratott, de idén extrémebb kivitelben is hozzájuthatunk. Válassz egyedi mintájú és feltűnő színűt belőle!

Táskák: Eddig a kisméretű táskák voltak toppon és a ,,big-bag” háttérbe szorult. Tavasszal viszont újra visszatér az extra méret, így aki úgymond a ,,táskájában él”, az kifejezetten örülhet. A nagy méret mellett divatosak az egyedi övtáskák, az átlátszó táskák, a hátizsákok és az extravagáns fazonok, illetve textúrák.

Zsebkendők, jelvények, mandzsetták: Díszítsd bátran a ruháidat ezekkel a rátétekkel. A blúzra helyezett zsebkendő elegáns, míg a jelvények egyedi stílust alkotnak.

Ékszerek: Kifinomult nőies vagy ,,statement” csajos. Mindegy melyiket viseled, a lényeg, hogy passzoljon az egyéniségedhez! Visszatérnek a ,,choker” nyakláncok is, amik a fesztiválszezonban brutál jól fognak mutatni!

Kendők, hajpántok és hajráfok: Ezek mindegyik viselete különleges megjelenést biztosít.

Retró szemüvegek: Ha még őrizgetted a régi darabjaidat, akkor most itt lesz az ideje, hogy elővedd a fiókból, ugyanis idén tavasszal minden jöhet, ami retró!

Zoknik: Pöttyös, csíkos, fodros vagy ugyanolyan anyagú és színű, mint a ruhád. Bármelyik szuper megoldás, a lényeg, hogy mindenképp villantsd meg! 😊

Övek: Az övekről se feledkezzünk meg! Vékony, vastag, színes vagy épp mintás. Amivel a legdivatosabb leszel, az a táskával kiegészített öv. Határ a csillagos ég!

Ha bizonytalan vagy, hogy mi az, ami előnyös számodra és melyik alkattípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist), jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben pár csajos óra keretén belül felöltöztetlek, és kiváló ötletekkel látlak el! További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

Dr. Halmainé Ágoston Bettina
Stylist-Háda